Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ορισμού του δημάρχου Χανίων ως προέδρου της ΔΕΥΑΧ και των τακτικών αναπληρωματικών μελών, ο κ. Αρχοντάκης έκανε μια αναφορά με νόημα που αφορούσε τόσο στον ίδιο τον δήμαρχο όσο και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, Π. Πετσετάκη.

Εν ολίγοις ο κ. Αρχοντάκης ρώτησε με ποιο σκεπτικό παραμένει ο κ. Πετσετάκης, ο οποίος είναι και ιδιώτης, στην αντιπροεδρία της ΔΕΥΑΧ από τη στιγμή που είναι υποψήφιος βουλευτής και διερωτήθηκε αν τίθεται και θέμα ασυμβίβαστου.

Όπως είπε: «Άποψή μου είναι ότι ούτε εσείς κ. δήμαρχε πρέπει να παραμείνετε για δική σας προστασία στη ΔΕΥΑΧ. Πρέπει να διερευνηθούν ορισμένα ζητήματα που εκκρεμούν, διότι ακούστηκαν πολλά και σοβαρά θέματα. Ώσπου να διερευνηθούν γιατί να μείνετε εκεί;.

Ο κ. Αρχοντάκης πάντως έκανε συγκεκριμένη αναφορά και στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΧ (ως ιδιώτης) Παντελή Πετσετάκη, διότι και για αυτόν ακούστηκαν διάφορα το τελευταίο διάστημα:
“Γιατί να μείνει στην Επιχείρηση και ο κ. Πετσετάκης. Είναι υποψήφιος βουλευτής και είναι και αμειβόμενος με 1500 ευρώ το μήνα. Γιατί δηλαδή να πρέπει να μείνει εκεί;. Όλο αυτό δε βοηθά στην εξομάλυνση της κατάστασης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook